Rødovre Revyen 2017


Rødovre Revyen 20172017En tilskuer fortæller:


Rødovre Revyen 2017 blev ved 4 forestillinger spillet på Rødovregård fra torsdag til lørdag i uge 16.             Forestillingerne blev overværet af cirka 200 mennesker, der fik oplevelsen af en super flot optræden på scenen med rammende tekster, flot opsætning, god lys, musik og teknik, der virkede, som det skulle.


Der blev præsenteret 25 forskellige scenarier, der ramte høj som lav, og hvor de optrædende formåede at bevæge sig på kanten af det sjove, det pinlige og platte samt det filosofiske, der gav stof til eftertanke.

Selvom  truppen kalder sig Rødovre Revyen, når de meget længere ud end det. Faktisk helt op til himmerige og tilbage til kommunale institutioner og dagligdagen, hvor raske børn charmerer deres oldeforældre med kulinariske lækkerier ved at komme delikate insekter i maden. Det gør man jo på Michelin restauranterne, så hvorfor ikke også hos oldemor? 

Vi fik indblik i parforholdets små slag, hvor vi bedrager og bedrages på finurlig og ondsjov vis: "Jeg bruger din tandbørste til at rense toilettet og sætter den på plads bagefter." - "Jeg har været sammen med Tage." "Det har jeg da også.!" - "Jeg har spist buræg." "Nej, der må være grænser for tyndslid!"

Stemningen og pointernes højdepunkter kan ikke beskrives, de skal opleves i det øjeblik, de serveres. Denne servering sørgede revyen for ved de dygtige mennesker, der med professionel flid og energi står bag revyen.

Tak til Rødovre Revy for en god oplevelse! 


 

Nordea-fonden

har som bidragsyder støttet Rødovre Revyen til køb af kostymer og trådløse mikrofoner.Rødovre Kommune

stiller lokaler til rådighed for Rødovre Revyen på Rødovregård og Foreningshuset.
Billetter kunne også købes på https://billetto.dkRevyen blev spillet på Rødovregaard, Kirkestien 1, RødovreVi er desuden også at finde på Facebook og YouTubeInterview mellem Andre`Bentsen Rødovre Lokal Nyt og Sebastian Bagergaard Rasmussen Rødovre Revyen- Hvad er Rødovre Revyen, der spiller i ugen efter Påske 2017 egentlig ?- Hvad går årets revy ud på kan I afsløre nogle af højdepunkterne der kan lokke lidt ?Der er faktisk mange! Årets revy beskæftiger sig med bl.a. klimaforandringer, Donald Trump, Inger Støjberg, ekstremisme, smarte politikere, affald, Rødovre Port, rigtige ordentlige danske, forældre til syge børn, postvæsenet, teenagere, veninder, Himmelen ApS, GPS ejere, ældre, design af handicaptoiletter, fulde mænd og en lille, men kær hilsen til Rødovres mangeårige socialdemokratiske borgmester Erik Nielsen.


Det er vigtigt at sige, at man på ingen måde behøver at være lokalkendt, for at nyde revyen. Så lokal er den nemlig slet ikke!- Hvorfor er I med i Rødovre Revy. Hvad giver det jer personligt?Der er jo forskellige folk med i revyen, og alle har nok deres egen grund til at være med og deres eget udbytte.

Men,fællestrækkene er, at vi alle elsker revygenren, den hurtige, aktuelle satire og de't at få folk til at le.


Rødovre Revyen, der er en traditionel lagkagerevy, der dækker meget mere end bare Rødovre, er godt nok en amatørrevy, men vi er et team, der tilstræber et ret højt niveau i  tekstmateriale, musikalsk, koreografisk og teknisk. Vi laver det hele selv, alle er frivillige, og de't, at vi sammenarbejder hen mod et fælles mål, er en fantastisk oplevelse. Alle - uanset hvordan, de deltager i arbejdet - er helt uundværlige.

Vi kan kun skabe de't her produkt sammen! Vi bliver en hel lille omsorgsfuld, rummelig og humorristisk familie, og samarbejdet foregår i en atmosfære af gensidig respekt, tillid og under et helt fantastisk sammenhold.


Vi er ret gode til at tage nye mennesker ind, og revyen tiltrækker faktisk ikke kun medlemmer fra Rødovre,  men også folk fra f.eks. Brøndby,  Bagsværd,  Herlev,  Amager,  København og flere andre steder.


Vi er i alder og baggrund vidt forskellige - mellem 18 år og op til sidst i 70'erne. Og nogle bidrager med enormt meget i løbet af hele sæsonen, andre bidrager med tekst eller hjælper til i baren ved en forestilling. Fælles for alle er, at vi er taknemmelige og ikke vil undvære nogle af dem.- Rødovre Revy holdt på et tidspunkt pause - hvilke overvejelse havde I, før i startede igen ?Når frivilige og engagerede mennesker har stået for alting i mange, mange år, opstår der en slags metaltræthed. Især, når man altid tilstræber, at lave noget godt.


Pausen i revyen opstod simpelthen fordi, de implicerede medlemmers liv ændrede sig, eller fordi, de bare ikke orkede mere.


Men der var enkelte tilbage, der naturligvis ikke kunne lave en produktion selv, men som hele tiden havde været, eller efterhånden igen blev sultne efter revyarbejdet. Og dertil er så kommet en hel del nye mennesker, der virkelig har revy i blodet, og som elsker at lave det. Da vi begyndte igen sidste år, havde vi faktisk overhovedet ingen forventninger til, hvad det kunne blive til, men noget tyder altså på, at der kan komme til at være revy i Røødovrei rigtig mange år fremover nu, og at den vil nå nye standarder hele tiden, efterhånden som vi får større erfaring, og at den vil vokse sig større og større.


Der er altid et økonomisk aspekt i de't at producere teater. Vi er så priviligerede og taknemlige for, at Rødovre Komune hjælper os med, at vi kan holde til og have depot i Foreningshuset på Højnæsvej, og vi er desuden meget glade for Rødovregaard, der er som skabt til revy !

Men, derudover klarer vi os faktisk udelukkende på frivillighed, donationer fra fonde og private, og derfor  tillader vi os også at tage en fair billetpris. Vi kører som forening, dybest set på kommercielle markedsvilkår!-Hvorfor er der brug for revyen i Rødovre ?Der er altid brug for debat, satire og humor i et samfund. Og Rødovre har brug for revyen, fordi det er et utroligt dynamisk lokalsamfund, hvor der hele tiden sker rigtig meget, både politisk, kulturelt og socialt.


Rødovre er på mange måder et lille kultursamfund vest for København, så derfor giver det rigtig god mening, at der netop her, er en revy.- Hvor mange er I med - hvem kan være med - hvad skal man gøre, hvis man vil væremed ?Samlet er vi vel alt i alt ca. 25, der har været inde over revyen på den ene eller den anden måde i år.


Faktisk kan alle grundlæggende set, være med. Der er selvfølgelig en grænse for, hvor mange,  vi kan være på scenen, men hvis det er de't, man har lyst til, skal man følge med på hjemmesiden roedovre-revyen.dk og se, hvornår, der er audition til næste års revy. Men ellers mangler vi rigtig mange kompetencer. Vi vil rigtig gerne have nogle teams, så det ikke er selve produktionen, der skal klare det hele selv, som nu. Vi mangler PR-folk, kostumefolk, scenografiinteresserde, regissørinteresserede, teknikere,  nogle der er god til at finde ting, tekstforfattere, musikere, dansere og andre frivillige. Gør dig det klart, hvad og hvor meget, du synes, kunne være sjovt og interessant at være med i, og så tag kontakt til os. Vi har et lille flertal af kvinder - også på scenen. Det kunne være sjov at få flere mænd med i alle aspekter af revyen også. Nationalitet, køn, alder er ikke vigtig.

Samarbejde, glæde og engatement er.


Hvis du vil være en del af Rødovre Revyen, skriver du til: sebastianbagergaard@icloud.comCopyright @ All Rights Reserved