Rødovre Revyen 2017
Rødovre Revyen 2017En tilskuer fortæller:


Rødovre Revyen 2017 blev ved 4 forestillinger spillet på Rødovregård fra torsdag til lørdag i uge 16.          Forestillingerne blev overværet af cirka 200 mennesker, der fik oplevelsen af en super flot optræden på scenen med rammende tekster, flot opsætning, god lys, musik og teknik, der virkede, som det skulle.


Der blev præsenteret 25 forskellige scenarier, der ramte høj som lav, og hvor de optrædende formåede at bevæge sig på kanten af det sjove, det pinlige og platte samt det filosofiske, der gav stof til eftertanke.

Selvom  truppen kalder sig Rødovre Revyen, når de meget længere ud end det. Faktisk helt op til himmerige og tilbage til kommunale institutioner og dagligdagen, hvor raske børn charmerer deres oldeforældre med kulinariske lækkerier ved at komme delikate insekter i maden. Det gør man jo på Michelin restauranterne, så hvorfor ikke også hos oldemor? 

Vi fik indblik i parforholdets små slag, hvor vi bedrager og bedrages på finurlig og ondsjov vis: "Jeg bruger din tandbørste til at rense toilettet og sætter den på plads bagefter." - "Jeg har været sammen med Tage." "Det har jeg da også.!" - "Jeg har spist buræg." "Nej, der må være grænser for tyndslid!"

Stemningen og pointernes højdepunkter kan ikke beskrives, de skal opleves i det øjeblik, de serveres. Denne servering sørgede revyen for ved de dygtige mennesker, der med professionel flid og energi står bag revyen.

Tak til Rødovre Revy for en god oplevelse! Du kan læse programmet for Rødovre Revyen 2017 her

 Rødovre Revyen takker....


Nordea-fonden

for at være bidragsyder til Rødovre Revyen

med støtte til indkøb af kostumer og trådløse mikrofoner.Rødovre Kommune

for at stille lokaler til rådighed for Rødovre Revyen på Rødovregård og Foreningshuset